Fotografering i Herning og resten af Vestjylland
Fotograf Herning, Fotograf for både virksomheder og private - Jeg kommer gerne til dig. Børne og familie fotograf i Ikast 10 minutter kørsel fra Herning. Jeg har eget fotostudie i Ikast, og glæder mig til at få besøg af jer i mit fotostudie. 
Online booking, gør det nu nemt at bestille tid ved fotografen.  
Nem bestilling af dine billeder med din unikke bruger på webshoppen. 
Du betaler kun for de fotos som du skal bruge, og er ikke tvunget til at købe 10 fotos. 
Genbestilling af billeder, hvis du ikke fik købt nok billeder første gang. 
Nem betaling med dankort, direkte fra webshoppen.
Når du bor i Herning er det oplagt at benytte en fotograf som har stort kendskab til Herning by. Særligt vigtigt er det at vælge en Fotograf Herning hvis du ønsker at få taget on location fotos fra et af de mange gode steder i Herning by. Jeg har boet i Herning by i mange år, og kender derfor alle de gode steder at tage fotos, på de forskellige årstider. 
Bryllupsfotografering i Herning Hvis i er en af de heldige som skal giftes i Herning i år, så ønskes i selvfølgelig først og fremmest et stort tillykke. Som fotograf Herning hjælper jeg selvfølgelig også til jeres bryllup, uanset om det er en vielse i en kirke eller en borgerlig vielse på rådhuset. Hvis det er en borgerlig vielse, så har Herning kommune åbnet for muligheden for at blive gift i riddersalen på Herningsholms herregaard. 
URLImagesLast Mod.
FOTOGRAF HERNING
Når du bor i Herning er det oplagt at benytte en fotograf som har stort kendskab til Herning by. Særligt vigtigt er det at vælge en Fotograf Herning hvis du ønsker at få taget on location fotos fra et af de mange gode steder i Herning by. Jeg har boet i Herning by i mange år, og kender derfor alle de gode steder at tage fotos, på de forskellige årstider. Det kan være fedt at tage store familie portrætter på den store trappe på statuen Elia. Den store sorte skulptur som er skabt af Ingvar Cronhammar i Birk uden for Herning i 2001. Skal det være mere rustik kan det være at Herning Banegård skal danne rammer om jeres næste fotografering, eller måske vi skal finde et af byens mange grønne områder til et sommerbillede. det er ikke så nemt at lave billeder ved stranden i Herning, men vi kan mødes Fuglsang sø, og lave billeder i vandkanten.

You may also like

Back to Top